Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Kisfiunak 6 napja nincs szeklete?

Kisfiunak 6 napja nincs szeklete?

Figyelt kérdés
3 es fel eves kisfiunak 6.napja nincs szeklete. Elozo szekelesnel is 5 nap telt el. Elotte is volt ilyen eset. Az orvostol kapott szekletlagyito nem hasznal, sot a hashajto sem. Mit lehet tenni? Ugyelet? Milyen betegsegre utalhat ez? Elmondasa szerint nem faj semmije.
2018. szept. 15. 17:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
bevinném az ügyeletre - most
2018. szept. 15. 17:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Glicerines kúpot adj neki.

Hiába a hashajtó, sajnos az a széklet a nagyon kemény, ami a végbelénél van, arra nem hat a hashajtó-székletlazító, illetve hiába indulna a széklet, ha nincs meg hozzá az inger.

Tehát első körben raknék fel a helyedben neki kúpot. Ha ettől sem, akkor pedig orvos.

Nálunk volt ilyen egyszer. Szintén 6 napja nem volt a kisfiunknak széklete, én is hívtam az orvost, a védőnőt. Ők javasolták, hogy próbáljuk meg a kúpot, ha az sem segít, akkor vigyük tényleg orvoshoz. Nálunk a kúp segített.

De hosszú távon nyilván az életmódon tudsz változtatni, hogy ne legyen ilyen.

2018. szept. 15. 17:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is a glicerines kúpot ajánlom! Ha nem hat, akkor pedig mindenképpen ügyelet!
2018. szept. 15. 17:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Elég folyadékot kap? Gyümölcs?
2018. szept. 15. 17:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Ocsemrol van szo egyebkent. En kapasbol vinnem orvoshoz mar 4 nap utan. A kupot nem engedi - elmeletileg. Koszonom a valaszokat, ment a zold kez!
2018. szept. 15. 17:33
 6/8 A kérdező kommentje:
Inni iszik rendesen, gyumolcsot is eszeget. Az a baj, hogy keveseket eszik, valogatos lett, ami nagyon finom szamara abbol rengeteget enne, ami nem azt nem. Na a fott kaja pont ilyen, ami nem annyira a kedvence. Most probalom rabeszelni oket, hogy megis menjenek ugyeletre, egyenlore keves sikerrel.
2018. szept. 15. 17:34
 7/8 szamo77db ***** válasza:
Nekem is gyakran volt szorulásom kiskoromban. Én langyos beöntéseket kaptam mindig, ami többnyire használt is. Próbáld ki, ártani nem árthat!
2018. szept. 15. 19:14
 8/8 anonim ***** válasza:
rendes gyerek vagy, egyedül neked van eszed a családban.
2018. szept. 15. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!