Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől fekete a szeklete?

Mitől fekete a szeklete?

Figyelt kérdés
Paromnak 2napja volt a születésnapja kb 30oraja . Azóta nekem is ment a hasam igaz de nekem talán kétszer bár én nem is ittam olyan sokat. Nekem is fekete volt a szekletem lehetséges a jegertol? Csak azt ittunk. De neki azóta is megy a hasa igaz nem napi 3-4szer ma 2szer ment neki vizes fekete volt. Aggódjak esetleg valami vírus vagy sima alkohol? Más baja nincs plusz 1 hete tomi magát fájdalomcsillapítóval
2017. dec. 30. 21:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem is ment a hasam pár napja, én nem ittam. Szóval lehet vírus miatt is, meg a piától is.
2017. dec. 30. 21:20
 2/10 anonim ***** válasza:
az lehet vérzés is az alvadt vér fekete színnel ürül ,de ha vett be széntablettát attól is lehet sötét bár az inkább sötétzöldes.nem jó jel a fekete széklet
2017. dec. 30. 21:20
 3/10 anonim ***** válasza:

"Más baja nincs plusz 1 hete tomi magát fájdalomcsillapítóval" ez érdekes, akkor drogos ?? Ha az embernek nincs baja, akkor minek szed fájdalomcsillapítót ?

Ha vörösbort ittatok, akkor attól lehet fekete meg egyéb vastartalmú ételtől, pl. ribizli. Netán véres hurkától. Ez normális esetben előfordul. Baj akkor van, ha gyomorvérzés van, mert akkor s fekete a széklet a megemészett vér ill. a keletkezett vasszulfid okán. A hasmenés azonban szimpla születésnap után nem normális. Persze, ha nagy ivászat volt.........

2017. dec. 30. 21:22
 4/10 A kérdező kommentje:

7,5 liter jeger . Nagy volt

Fájdalomcsillapító a fogara kell :)

2017. dec. 30. 22:14
 5/10 A kérdező kommentje:
8 emberre
2017. dec. 30. 22:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Gyomorvérzés esélye a fájdalomcsillapítótól megnő. A szesz még fokozza ezt. Orvoshoz kell menni sürgősen.
2017. dec. 30. 23:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Az Jager..meg akkor fejenként majdnem 1 litert megittatok? Mesélj még xd
2017. dec. 30. 23:40
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen akármennyire hihetetlen. Én nem ezt hozza is tettem már de a fiúk megnyomtak rendesen
2017. dec. 31. 00:46
 9/10 anonim ***** válasza:
szerintem reggel vidd el a sürgősségire
2017. dec. 31. 02:09
 10/10 A kérdező kommentje:
Semmi baja nem volt csak a jeger színezte meg a szekletet és az alkoholtól ment a hasa . Köszi azért :)
2017. dec. 31. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!