Égő nyelőcső stb?
Figyelt kérdés
Sokszor ég a nyelőcsövem es erzem az etel falatokat a torkomban. Nem azert van mert tele ettem magam hisz nem ettem sokat es ez az erzes igen gyakori. Alltalaban iszok es eszek ra valamit. Mi lehet ennek az oka? Van erre valamifele gyogyszer vagy megoldás?
16/L
2018. szept. 14. 07:55
1/3 anonim válasza:
Lehet irritáció, gyulladás, bacillus, de lehet reflux is.
Vizsgáltasd meg, mert ha az utóbbi, akkor hosszú távon "társad" lehet ez a kellemetlen érzés, és minden egyéb, ami a reflux kísérője. Gyomorégés nem szokott jelentkezni?
Mindenképpen vizsgáltasd meg magad, mert minek szenvedj attól, amire megoldást találhatsz!?
[link] ???
2/3 anonim válasza:
Lehet refluxos vagy, menj el a háziorvoshoz.
3/3 anonim válasza:
Reflux szerintem. Menj el orvoshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!