Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Van köztetek valaki, akinek...

Van köztetek valaki, akinek terhesség alatt alakult ki rosszindulatú mellrákja? Hogyan kezelték? Illetve mi történt vele.

Figyelt kérdés

#mellrák #terhességi mellrák #elmőrák
2018. szept. 13. 18:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Ismerős pár pont így járt. Az asszony a második babát várta, amikor kiderült, hogy baj van. Úgy döntött, hogy nem kezelteti magát, inkább a születendő gyermeket védi. Sajnos a döntésének az lett a vége, hogy későinek bizonyult utólag a segítség, a kicsi második születésnapja előtt elhunyt. Az apa a két kisgyerekkel elköltözött, beleroppant az egészbe, azóta nem hallottam róluk. Sajnálom, ha te, vagy valakid ilyen borzasztó helyzetben van.
2018. szept. 13. 18:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Mammográfus vagyok, írhatsz privát üzenetet, szívesen válaszolok konkrét kérdésekre.
2018. szept. 13. 19:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Velem történik ez az egész.. Fel sem tudom fogni. Két orvosi team két homlokegyenest ellentétes javaslattal állt elő. Én meg toltál laikusként döntsem el mikor halok bele kevésbé. 34 evesen 29hetes terhességgel.
2018. szept. 14. 06:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Mit javasolnak az orvosok?Olyan ismerősöm van,akinek nyirokdaganata lett terhesség alatt.Azt a babàt sajnos meg kellett szülnie😥De utànna született màsik baba.
2018. szept. 14. 19:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Egyik helyen azonnali elmőlevétel , aztán kb 34.hèten császàr majd kemo. Masik helyen 34.heten császár, majd kemoterápia majd később műtét.
2018. szept. 14. 23:51
 6/6 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Van olyan ismerősöm, aki ugyanígy volt beteg. Terhesség alatt megműtötték, majd szülés után kapott kemoterápiás kezelést. Sokan imádkoztak a gyógyulásáért. Meggyógyult. Ha imát kér, ajánlom itt:

[link]

Zs

2018. szept. 16. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!