Mi lehet ez? 22 éves nő vagyok, orvostól eddig nem kaptam egyértelmű választ, úgyhogy abban reményledek, talán valaki itt tud segíteni?
Tünetek:
Folyamatos fejfájás, nyalfájás, a szemem körül és egy foltban hátrafelé gyengébb érzékelés, szemfájdalom, folyamatosan égő torok, nehézkes nyelés, dagadt nyirokcsomó, égő száj, nehéz szájkinyitás.
Állandó fájdalom a karokban, egészen az ujjaim végéig,sűrű ujjlemerevedés. Hirtelen fellépő égő érzés a karom egyes foltjain.
Ugyanez a jellegű fájdaéom a lábaimban, mindkét nagylábujjam érzéketlen. A combomon pontszerű bevérzések, foltok.
Előfordul gyomorgörcs, de nem meghatározó, viszont jobb oldalt a bordáim alatt gyakori, igen erős, éles hasítás. Nagyon erős szívverés.
Gyakori, erős derékfájás, főleg jobb oldalt, és felfelé sugárzik. Pár óra itán lefelé is, és nehezíti a járást, de a légzést is.
Van még állandó szédülés, kézremegés, aluszékonyság, folyamatos fáradtság, memóriazavar, beszéd megértésének nehézsége, olvasás nehézsége. Izzadás, hidegrázás, de láz nincs.
Próbáltam alapos lenni, bár tuti kihagytam valamit.November-január környékére tenném a kezdetét, nem tudom, mi volt az első tünet.
Valakinek ötlet?
A fordulj orvoshoz dolgokat hagyjuk, megtettem/teszem. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!