SOSben irjatok. Nagyon megramdult a terdem, csipobol. Pentk du. , hiaba borogatom faslizom nagyon faj es tagadt. Menjek vele orvoshoz?
A masik labam vedtem a tomegkozlekedesen, amikor billemt felem vki aki nem kapaszkodott. A bal labbam csipoproti van. Ezen s labfejem serult feldagadz. Ez nem annyira vesz.De a jobb labam vhogy csavarodhatottmerz szombat reggel duplaja lett es nagyon faj
Kezdodik aug.kozepetol a munkam. Anyukam korhazbam. Em pedig kezesekrol jottem az Orfibol.Felek h nagyobb a baj es esetleg ujabb mutet. Sose volt baja a terdemnek de nagyon lazak az izuletek.
Kilepovel jottem haza az orfis kezelesekrol.
A csalad azt mondja, h orvos es rtg.
Felek. Vagy adksk.meg idot a labamnak? Anyu nagyom beteg. Teljesen kivagyok.
Jegeles pihenes elovettem a mankot ami csipomutetbol maradt
Legkésőbb szombat reggel be kellett volna menni az ügyeletre.
A sérülésről lett a helyszínen felvéve papír? Mert akkor a BKK biztosítójával is fel kell venni a kapcsolatot.
Simán lehet, hogy kiugrott, elmozdult, akármi... már RÉG orvosnál lenne a helyed, a munkát meg szard le.
Így úgysem fogsz melózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!