Délelőtt belerúgtam az ágyba. Bedagadt a bokám, térdig fájt az egész. Most borogatom, kicsit jobb, és apadt is. Nem nagyon tudom, nagyon fáj, ha mozgatni próbálom. Mit csináljak vele? Cataflam drazsét vettem be, azóta jobb egy kicsit.
Figyelt kérdés
2015. dec. 16. 13:25
1/7 anonim válasza:
Ha rá tudsz állni, akkor nagy baj nincs, a boka sokáig tud duzzadt lenni és fájni. Érdemes elmenni a sebészetre és ott csináltatni egy röntgent. Addig is borogatni, sokat feküdni, és magasan tartani a lábat.
2/7 anonim válasza:
Elmehetsz orvoshoz biztonság kedvéért, de szerintem ezt csak az idő fogja megoldani.
Nekem a térdembe rúgtak bele tiszta erőből, az is bedagadt, és kb 1 hétig tartott míg rendbe jött.
Kendb be valami krémmel, kösd be és pihentesd.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Sajnos nem tudok ráállni, és pihentetni se tudom, mert én hordom a lányomat az oviba :(
A bokámon kívül a lábfejemen is van egy duzzanat... :(
2015. dec. 16. 13:49
4/7 anonim válasza:
Hogyan viszed el a lányod az oviba, ha ráállni sem tudsz? :O
Amúgy mindenképp nézesd meg!
6/7 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál. Zúzódás, szerencsére nem törtem el. Kenőcsöt kaptam, meg jegelnem kell, és kímélni, nem mászkálni...
2015. dec. 16. 21:14
7/7 anonim válasza:
Igen ahogy gondoltam.. ezt csak az idő tudja megoldani, szóval tényleg ne erőltesd, azzal csak elhúzódik a gyógyulása. De ha mindenképp mászkálnod kell akkor szerezz mankókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!