Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet vakbel gyulladásom van?

Lehet vakbel gyulladásom van?

Figyelt kérdés

Napok óta nem túl jó az étvágyam de nem volt eddig semmi bajom. Viszont tegnap este elkezdett nagyon szúrni a jobb oldalam, kemény volt a hasam. Fájt eléggé. Aztán el múlt.

Éjjel nem fájt most egy picit érzem de nem vészes. Mit gondoltok?

2018. aug. 2. 06:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Előfordulhat. De ha csak oldalt fájt, akkor nem valószínű. a bélgyulladás jellemző tünete, hogy a kóldöködnél is fáj. Vagyis kicsit felette, de nem tudom igazán pontosan leírni.
2018. aug. 2. 07:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz minél előbb,ha kemény a hasad szinte biztos,hogy vakbélgyulladás!
2018. aug. 2. 08:10
 3/9 anonim ***** válasza:

Háát..kitudja..A vakbélgyulladás még az orvosoknál is nehéz diagnózist jelent, hiába hogy naponta rengeteg eset van..Egyépként a gyors lefolyásáról ismert, szóval:

1-2nap Étvágytalanság, másnap reggelről fájdalom, aznap este már a műtőben van valaki..

De előfordulnak más esetek is, mint amilyen a tiéd is lehet.Bár nem hinném hogy az, de mindenképp menj el orvoshoz amilyen gyorsan tudsz, mivel a vakbél nem játék.

De addig is próbáld meg kicsit megvizsgálni magad, gondolom tudod hol van a vakbél, ugyanott, csak baloldalon hirtelen nyomd meg erősen, tarsd úgy pár másodpercig, majd hirtelen engedd fel..Nem fáj jobb oldalt a vakbeled?

Akkor a másik: Feküdj hátra, a bal lábad nyújtsd ki előre, a jobb lábad húzd fel, hajlítsd be, és fordítsd ki.Így nyomd meg a vakbeled.Nem fáj?

Egyépként a vakbél szinte mindíg minimum hőemelkedéssel jár, mivel elég nagy gyulladás van a szervezetben, nincs hőemelkedésed, lázad?

Illetve hányás/hányingerrel..

És azon hogy "nem túl jó az étvágyam" mit értesz?Semmit nem eszel?35fokban én sem vagyok olyan jóétvágyú 16/F

2018. aug. 2. 09:06
 4/9 anonim ***** válasza:
A vakbélgyulladás rettenetesen fáj, nem hiszem hogy az lenne.
2018. aug. 2. 10:17
 5/9 A kérdező kommentje:

Meg mertem a lázam 37.4

Megvizsgaltam magam és nem fáj. Ma csak szurogat néha meg megy a hasam és hányingerem van.

2018. aug. 2. 12:49
 6/9 A kérdező kommentje:
Étvágytalanság van de azért ettem egy kicsit.
2018. aug. 2. 12:50
 7/9 A kérdező kommentje:
Ja és voltam a háziorvosnal megvizsgált de ő nem gondolná hogy az lenne de ha fáj menjek be a sebészetre azt mondta
2018. aug. 2. 12:54
 8/9 A kérdező kommentje:
Lassan 38.
2018. aug. 2. 14:42
 9/9 A kérdező kommentje:
Tegnap este bevitt a mento mert egész nap hánytam és Megvizsgaltak de nem vakbel hanem fertőzés a doki szerint.
2018. aug. 5. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!