Lehet vakbel gyulladásom van?
Napok óta nem túl jó az étvágyam de nem volt eddig semmi bajom. Viszont tegnap este elkezdett nagyon szúrni a jobb oldalam, kemény volt a hasam. Fájt eléggé. Aztán el múlt.
Éjjel nem fájt most egy picit érzem de nem vészes. Mit gondoltok?
Háát..kitudja..A vakbélgyulladás még az orvosoknál is nehéz diagnózist jelent, hiába hogy naponta rengeteg eset van..Egyépként a gyors lefolyásáról ismert, szóval:
1-2nap Étvágytalanság, másnap reggelről fájdalom, aznap este már a műtőben van valaki..
De előfordulnak más esetek is, mint amilyen a tiéd is lehet.Bár nem hinném hogy az, de mindenképp menj el orvoshoz amilyen gyorsan tudsz, mivel a vakbél nem játék.
De addig is próbáld meg kicsit megvizsgálni magad, gondolom tudod hol van a vakbél, ugyanott, csak baloldalon hirtelen nyomd meg erősen, tarsd úgy pár másodpercig, majd hirtelen engedd fel..Nem fáj jobb oldalt a vakbeled?
Akkor a másik: Feküdj hátra, a bal lábad nyújtsd ki előre, a jobb lábad húzd fel, hajlítsd be, és fordítsd ki.Így nyomd meg a vakbeled.Nem fáj?
Egyépként a vakbél szinte mindíg minimum hőemelkedéssel jár, mivel elég nagy gyulladás van a szervezetben, nincs hőemelkedésed, lázad?
Illetve hányás/hányingerrel..
És azon hogy "nem túl jó az étvágyam" mit értesz?Semmit nem eszel?35fokban én sem vagyok olyan jóétvágyú 16/F
Meg mertem a lázam 37.4
Megvizsgaltam magam és nem fáj. Ma csak szurogat néha meg megy a hasam és hányingerem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!