Térdkalács csont vagy porckopásnál enyhülhet a fájdalom?
A háziorvos ezekre gyanakszik. Kaptam fájdalom csillapítót és gyulladáscsökkentőt. Azúta jobb a helyzet.
Beutalt az ortopédiára de oda augusztus 28-ra kaptam időpontot.
A beutalón ez szerepel:Bal térde kifejezetten fáj, a patella körül kifejezett nyomásérzékeny.
Dg:izületi fájdalom
Szia!
Ha csont, vagy porckopásról van szó, akkor csont, illetve porcépítőre van szükség. Érdemes gyógynövény és természetes alapúakat választani. Jobbulást!
Szia köszönöm a válaszod kaptam gyógyszereket. Porckopásom van. Sajnos a fájdalmak maradtak sőt azóta a másik is vacakolni kezdet.
Meggyógyulnak vagy ez már így marad örökre?
Szia!
Miket kaptál?Nyílván jobban terhelődik a másik és azért jelentkeznek ott is a problémák.ha van még porc, akkor javítható az állapot. ahogy említettem érdemes gyógynövényés természetes alapú hatóanyagokat fogyasztanod. Ilyenkor az izületeket olajozó hyaluronsav is fontos és gyulladáscsökkentőként a kurkuma, gyömbér, halolaj.Ezekkel sok jó tapasztalat van. Jobbulást!
Diclac+condrosulf+krém
fájdalomcsillapító+porcerősítő+krém
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!