Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Térdkalács csont vagy porckopá...

Térdkalács csont vagy porckopásnál enyhülhet a fájdalom?

Figyelt kérdés

A háziorvos ezekre gyanakszik. Kaptam fájdalom csillapítót és gyulladáscsökkentőt. Azúta jobb a helyzet.

Beutalt az ortopédiára de oda augusztus 28-ra kaptam időpontot.

A beutalón ez szerepel:Bal térde kifejezetten fáj, a patella körül kifejezett nyomásérzékeny.

Dg:izületi fájdalom

2018. aug. 1. 10:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha csont, vagy porckopásról van szó, akkor csont, illetve porcépítőre van szükség. Érdemes gyógynövény és természetes alapúakat választani. Jobbulást!

2018. aug. 2. 22:46
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia köszönöm a válaszod kaptam gyógyszereket. Porckopásom van. Sajnos a fájdalmak maradtak sőt azóta a másik is vacakolni kezdet.

Meggyógyulnak vagy ez már így marad örökre?

2018. szept. 12. 14:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Miket kaptál?Nyílván jobban terhelődik a másik és azért jelentkeznek ott is a problémák.ha van még porc, akkor javítható az állapot. ahogy említettem érdemes gyógynövényés természetes alapú hatóanyagokat fogyasztanod. Ilyenkor az izületeket olajozó hyaluronsav is fontos és gyulladáscsökkentőként a kurkuma, gyömbér, halolaj.Ezekkel sok jó tapasztalat van. Jobbulást!

2018. szept. 13. 21:55
 4/4 A kérdező kommentje:

Diclac+condrosulf+krém

fájdalomcsillapító+porcerősítő+krém

2018. szept. 17. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!