Néha fáj a gerincben egy ponton valaki segítene hogy ez mi?
Néhány napja amikor kohogok vagy valami egy ponton mintha valami nyomná a gerincben vagy fájna főleg ha kohogok vagy négy levegőt veszek es ez elmúlik.Eddig napi 1 szer jelentkezett es akkor se huzamosabb ideig néha picit szokott fájni a hátam bár elméletileg rossz a tartásom ezt mondtak néhányon meg régebben.
Az a gond h mivel olyan mintha nyomná egyből valami daganat jut eszembe de remelem nem ilyen komoly... így tudom ezek elég ritkák.
Ui:Ha meg 1-2 hétig nem múlik akkor megyek orvoshoz.
Válaszokat előre is köszönöm :)
Értem! És megvan rá az esély hogy valami komoly dolog? Mert persze pontos diagnózishoz kell az orvos de nagyjából tünetek alapján is lehet találgatni nem?
Elfelejtettem mondani h 18/F
nem vagy hipoander.
A rossz testtartástól gerincferdülésed lesz aztán gerincsérv ami azt jelenti hogy a rossz tartás miatt nyomódnak az idegek, és ha az elszakad lebénulsz
Ha a nyakadnál van a rossz tartás a nyakadnál, ha a derekadnál a derekadnál
Remélem tudtam segíteni és már nem félsz a ráktól :D
Hat ha a raktol nem is de ez se sokkal jobb..:O
Amúgy néztem tüneteket annak azért lennének más tünetei is mert mostanra inkább csak ha mely levegőt veszek akkor nem is faj csak mintha ott nyomná valami hátul közepén a hatamat
mondtam, hogy meggyógyítalak a rákból :D
Ha zsibbad a végtag, az már azt jelenti, hogy az ideg nyomás alatt van :(
a legrosszabb, hogy műtét és gyógyszer se gyógyítja, csak a sport :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!