Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Néha fáj a gerincben egy...

Néha fáj a gerincben egy ponton valaki segítene hogy ez mi?

Figyelt kérdés

Néhány napja amikor kohogok vagy valami egy ponton mintha valami nyomná a gerincben vagy fájna főleg ha kohogok vagy négy levegőt veszek es ez elmúlik.Eddig napi 1 szer jelentkezett es akkor se huzamosabb ideig néha picit szokott fájni a hátam bár elméletileg rossz a tartásom ezt mondtak néhányon meg régebben.

Az a gond h mivel olyan mintha nyomná egyből valami daganat jut eszembe de remelem nem ilyen komoly... így tudom ezek elég ritkák.

Ui:Ha meg 1-2 hétig nem múlik akkor megyek orvoshoz.

Válaszokat előre is köszönöm :)

2017. jún. 23. 22:06
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja és amikor érzem ezt az érzés akkor se nagyon faj max ha kohogok.Neha mellkasom is faj
2017. jún. 23. 22:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Ezt így nem lehet megmondani. Azt sem, hogy milyen jellegű a probléma, neurológiai vagy más. Sok oka lehet. Nem hiába lesz 11-12 év alatt valaki szakorvos. HA itt lehetne diagnózist felállítani, akkor a biosz értettségi is elég lenne. Ne várj 1-2 hetet.
2017. jún. 23. 23:10
 3/8 A kérdező kommentje:

Értem! És megvan rá az esély hogy valami komoly dolog? Mert persze pontos diagnózishoz kell az orvos de nagyjából tünetek alapján is lehet találgatni nem?

Elfelejtettem mondani h 18/F

2017. jún. 23. 23:30
 4/8 anonim ***** válasza:
a rossz tartás elég fájdalmas, persze apró fájdalommal indul
2017. jún. 24. 07:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Most megfigyeltem van hogy egész nap nem érzek semmit vagyis alapból nem faj a hátam max néha reggel szokott de inkább csak ha olyan ágyban alszok meg inkább csak ha kohogok akkor is a tudomnel es akkor is csak néha! 18 évesen mennyi az esélye hogy áttétes rakom legyen vagy éppen primer ha egyéb problémám nincs! Eléggé hypochonder vagyok azt elfelejtettem mondani!
2017. jún. 24. 12:12
 6/8 anonim ***** válasza:

nem vagy hipoander.

A rossz testtartástól gerincferdülésed lesz aztán gerincsérv ami azt jelenti hogy a rossz tartás miatt nyomódnak az idegek, és ha az elszakad lebénulsz

Ha a nyakadnál van a rossz tartás a nyakadnál, ha a derekadnál a derekadnál

Remélem tudtam segíteni és már nem félsz a ráktól :D

2017. jún. 24. 13:57
 7/8 A kérdező kommentje:

Hat ha a raktol nem is de ez se sokkal jobb..:O

Amúgy néztem tüneteket annak azért lennének más tünetei is mert mostanra inkább csak ha mely levegőt veszek akkor nem is faj csak mintha ott nyomná valami hátul közepén a hatamat

2017. jún. 24. 15:58
 8/8 anonim ***** válasza:

mondtam, hogy meggyógyítalak a rákból :D

Ha zsibbad a végtag, az már azt jelenti, hogy az ideg nyomás alatt van :(

a legrosszabb, hogy műtét és gyógyszer se gyógyítja, csak a sport :(

2017. jún. 24. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!