Tímea *-* kérdése:
Mi lehet az oka ennek a gerincfajasnak? Tudtok ajanlani normalis orvost, nem horribilis aron?
Figyelt kérdés
Kb negy eve elutott egy auto ( nem brutalisan de jokorat lokott rajtam es a keresztezodes kozepebe kerultem es bevertem a hatamat azota faj a hatam) meg sem tudom hanyazor voltam korhazban orvosnal azota vele ( hozzatennem hogy akkor azonnal labra alltam es latszolag nem volt bajom de kb egy ora mulva mikor mar lement az adrenalinszintem ereztem h szetmegy a gerincem ) azota szinte mindennap faj a gerincem szur es egy ideje mar zsibbadnak a labaim is es sugarzik bennuk a fajdalom ( regen volt eltorve a kulcscsontom es amikor az a fajdalom sugarzott az a nyakamba es a vallamba az hasonlitott erre a fajdalomra) sokszor faj a derekam is es a nyakam is. Nagyon sokszor megrontgeneztek, de azt mondtak minden alkalommal hogy semmi baja a hatamnak. Ilyenkor mit lehet tenni? Egy ismerosom aki edzo azt mondta lehet hogy Mri vizsgalatra kene mennem de oda nem utalgat be akarkit egy orvos sem. Mit csinaljak?2018. júl. 27. 01:07
1/1 anonim válasza:
Mindenkepp menj el ilyenhez de lehet csontkovacs kene vagy nem is tudom ortoped..ez sulyosnak tunik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!