Mitől lehetséges az, hogy evés illetve cukrosabb üdítő után hányingert érzek?
Pontosan arra értem, hogy ha eszek mennyiségtől függően(vagy iszok-gondolok üdítőkre vagy kávéra) akkor nagyon erős hányinger érzetem van(persze nem jön semmi de közel járok hozzá).Reggelente jelentkezik ez főleg,de sokszor napközben is.Gyomrommal lenne gond vagy vmi betegségben szenvedek?
19/F
A kávétól a koffein miatt lehetsz rosszul. Sok cukros üdítőben is van koffein, mint a coca-cola/pepsi, mountain dew, vagy a különböző jeges teák (icetea, lipton, janatea, nestea) és ne felejtsd el, a teában sokkal több koffein van, mint a kávéban (tea 2-5%, kávé 1-1,5%). Illetve ott vannak az energiaitalok is.
Nekem is pár hónapja ugyan ez a problémám volt, reggel felkeltem, megittam a reggeli teát vagy kávét, ettem pár falatot, és jött a hányinger. Aztán a neten olvastam, hogy a koffein okozza. De napközben is előfordult, csak akkor ritkábban ittam koffeines italt és nem is volt olyan intenzív, de reggel, az borzalmas volt. Szerintem ugyan ez a bajod lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!