Lehetséges hogy stroke-om lesz?
Tegnap este fele edzettem itthon... Amikor kézen álltam és úgy nyomtam ki magam utánna baromira elkezdett fájni a fejem elől a homlokom tetején 2 oldalt (még sosem fájt ennyire) majd elkezdtem szédülni , látásom is rosszabodott, és beszédzavarom lett ,nemtudtam egy mondatot normálisan elmondani egyik szóba mindig megbotlottam(Ezek ugye nagyon hasonlítanak a Tia tüneteire) ez kb 10 percig tartott ez nagyon furán éreztem magam csak a fejfájás maradt és egy kevés szédülés de az is enyhült, még most is fáj de nem olyan erősen.
Elmentem az ügyeletre késöbb mert szédültem még és a fejem is fájt ... meg mérték a vérnyomásomat az rendbe volt meg hallgatták a szívem ,le kellett feküdnöm nézésemmel követnem kellett az orvos ujját , mind két kezemet rá kellett tennem az orromra fel váltva majd a lábamat a térdemre, utánna kaptam egy fájdalomcsillapító oltást és elengedtek. De be vagyok parálva hogy valami komolyabb bajom is lehet :c Lehetséges hogy az erőlködéstől Tia-t kaptam ami a stroke előjele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!