Valakinek van/volt talpi bőnye gyulladása (plantar fasciitis, sarkantyú)?
Egyik kollégámnak is van ilyen panasza, ő fizikóra jár(t).
Neki szépen helyre jött a talpa.
"Terápiás röntgenre kaptam beutalót a Kékgolyó utcába, de nem mentem el, nem garantálják a javulást..."
Nejem unokatestvérének 5 kezelés után rendbejött. Ha a "garanciára" vár, ma is sántíthat!
Vannak szelídebb gyógymódok a sugárnál, amit annak nem ajánlanak aki szeretne még gyereket. Az én ortopédusom valamiért ezt meg sem kérdezte tőlem, hanem egyből a legdurvábbat írta fel.
Sok emberről olvastam, hallottam, akinek rendbe jött, sugár nélkül, van akinek a talpbetét is elég volt, nekem valamiért nem sikerül. :(
Sziasztok.
Na hát én átolbasva az egész gyakorit sarkantyú témában, azt vettem észre, hogy mindenki másképp gyógyul ki vagy nem gyógyul ki belőle.
Szintén zenész. Kb.6 éve kezdődött, orvos talpbetét és elmúlt. Erre én hülye már nem fáj alapon hanyagoltam a talpbetét viselését ( akkor még nem tudtam, hogy a gyulladás okoz fájdalmat a csontkinövés nem tűnik el), visszatért makacsul!! Masfél éve nem mulik. Viselem a saroknál lyukas talpbetétet, voltam fizikón, lezerkezelesen, és mélyröntgenen is. Semmi. Most szteroid szurit akarnak 5x. Nem biztos, hogy bevállalom. Nem tudom mi lesz vele :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!