Mitől van folyton hányingerem?
Már egy éve, minden héten legalább egyszer reggel hányingerem van. Amikor iskolába jártam, korán kellett kelnem, ezért lehettem rosszul, most a szünet miatt keveset kelek korán így ritkábban vagyok rosszul.
Emellett bármilyen esemény történik rosszul vagyok, pl fogorvos előtt(nem azért mert tartok tőle, mert sokszor voltam már), de rosszul vagyok különleges utazások előtt is, vagy ha vendégségbe kell menni.
Keveset eszek, mert egyébként is félek hogy kihányom, de kipróbáltam már hogy eszek rendesen és ugyanez volt az eredmény.
Ha reggel iszok vizet, akkor azt hányom ki, ha semmit sem, akkor csak nagyon savas dolog jön.
17/Fiú
Stressz jeleit olvasom.
Beszélj erről egy orvossal (ne iskolaival, hanem a házi / gyerek orvosoddal, aki nem fogja tovább pofázni a tanároknak a gondjaidat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!