Vérnyomás lehet az oka?
Szia!
Lehet, hogy túl alacsony a vérnyomásod. Figyelj oda, hogy mennyit iszol, ha túl keveset, az okozhatja. Az normális, hogy ha túl gyorsan kelsz föl, elájulsz - aki hajlamos erre, az lassan keljen föl.
Ha érzed, hogy el fogsz ájulni, akkor gyorsan guggolj le. Így kevésbé ájulsz el, ha pedig mégis, nem ütöd meg magad.
A pulzus elég tág tartományon belül normális, nézz utána. De ha keveset iszol, attól verhet gyorsabban. A verejtékezést nem tudom, hogy milyen kapcsolatban van mindezzel.
Én a helyedben egy hétig odafigyelnék a folyadékmennyiségre, és ha ettől nem szűnnek meg a tünetek, akkor elmennék a háziorvoshoz, biztos, ami biztos.
Nagyon egyszerű: mérd reggel délben és este a vérnyomásod,pulzusod legalább egy hétig.Esetleg jegyezd is fel és azzal menj el a háziorvosodhoz ha szükségesnek látod.Nekem olyan felkaros vérnyomásmérőm van ami 3x mér majd annak alapján írja ki az értékeket.Itt a neten van vérnyomásnapló amit ki lehet nyomtatni.
Sajnos nekem kardiológiai kontrollra kell járnom és min. 2 hét vérnyomás eredményt szoktam vinni az űrlapon.Kérhetsz ha szükségét érzed 24 órás automata vérnyomásmérést is.Egyik nap felteszik,másik nap leveszik majd kiértékelik. A problémád megoldható csak foglalkozni kell vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!