Állandó fejfájás miatt elmentem egy MR vizsgalatra. MirE szamithatok? Csatoltam képet is
1 Honapja folyamatosan fáj a fejem egy erős, lázzal járó napszuras után. Elmentem egy orvoshoz. Csinált CT-t es MR-t, valamint az agyi ereket is vizsgalta, majd ezt a leletet kaptam. Semmi diagnozis vagy lehetseges terapia. Ha valaki ert hozza vagy esetleg orvos, nagyon megkoszonnem ha mondana valami okosat. Jovo heten viszem a haziorvosomhoz a leletet.
A google a bno kód alapján:
Ez egy negatív lelet. Max annyi a kóros, hogy van egy krónikus gyulladás az arcuregedben.
Egy kepalkotó vizsgalattol meg ne várj semmi olyat, terápiás javaslatot írnak. Max ha találnak valamit leirjak, hogy hova érdemesebb tovább menni. Mivel nálad nincs anatómiai eltérés így majd a kezelőorvos fogja értékelni a leletet is.
Szemüveg vagy hiánya,stressz satöbbi.Sok minden okozhat fejfájást.
Én 4 éve szenvedek,minden lelet negtiv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!