Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mire számíthatok?

Mire számíthatok?

Figyelt kérdés
A helyzetem elég bonyolult. A lényeg az,hogy kiskorom óta elég sokszor a fejemet éri ütés, volt autóbalesetem,ahol agyrázkódásom volt, az eszméletem is elvesztettem, ültek a fejemre a sorakozóban az iskolában, szerkénybe is vertem be elég sokszor. Kb az autóbalesetem óta sűrűn fáj a fejem, szédülök is hetente egyszer, és azt szintén kíséri fejfájás. Diagnosztizáltak komplikált migrént, de szedek rá gyógyszert már egy jó ideje és nem használ. 3 hónapja szültem, a terhességem alatt a fejfájás rosszabb lett a szédülés szintén. Azt mondta neurológusom,hogy ez normális a hormonok miatt, de azóta már megjött mert sajnos nem tudok szoptatni, és még így is mindn nap fáj. A férjem rá vett, hogy menjek el újra egy teljes kivizsgálásra (már voltam pár éve) de félek tőle, szerintetek mi állhat a háttérben? Lehet köze a folytonos fejfájásnak a fejemet ért sok ütés? bocs,hogy kusza voltam. köszönöm előre is :)

2015. ápr. 9. 19:30
 1/4 anonim válasza:

Szia!:) Mindenféleképpen menj el orvoshoz. (neharagudj, hogy letegezlek) Ne félj.Lehet, ha most nem mész el,később nagyobb baj is lehet belőle, ami a környezetednek és neked se jó. Gondolj bele, ott egy élet, amiért felelős vagy.

Sok boldogságot a kislányhoz/kisfiúhoz!:)

Üdv.13 éves lány

2015. ápr. 11. 10:07
 2/4 horex ***** válasza:

Hagyjuk a neurológust, az nem "műt meg" a rendelőben.

Ha volt kontrasztanyagos MRI angiográfia és semmit nem mutatott ki, akkor nincs "szervi" gond

Ha nem volt, kérd hogy csinálják meg

2015. ápr. 11. 21:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Volt kontrasztanyagod MRI de már elég régen.
2015. ápr. 12. 03:59
 4/4 horex ***** válasza:

Autóbaleset után lehet annak velejárója. Annál bonyolultabb az emberi szervezet hogy ennek okát megtalálják

A terhesség is egy bonyolúlt folyamat, megváltozik az egész szervezet

De

ajánlom ezt az oldalt, illetve a lap alján a fejfájás centrumok listáját

[link]

Nézd át, kérjél beutalót és menjél el.

Nem azt mondom hogy megtalálják az okát, de az is "jó" ha nem találnak, mert akkor nincs fizikális oka.

Tudom milyen lehet, egy barátnőm migrénes volt egész életében. Volt hogy ügyeletre kellett eltűzni, kapott algopyrin injekciót vénásan, az valamennyire használt

A változó korszakban aztán eltünt a migrén

2015. ápr. 13. 05:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!