Ha szombat óra beteg vagyok, úgy érzem ma vagyok mély ponton, akkor pétnekre meggyógyulhatok annyira, hogy el tudjak utazni 2 napra?
Figyelt kérdés
Torokfájással kezdődött, aztán átváltott orrfolyásra, nyirokcsomóim be vannak dagadva/gyulladva és a fülem is furcsa, de még nem fáj + hőemelkedés és nagyon rossz közérzet, gyengeség. Antibiotikumot írt fel az orvos (5 napra) és orrsprayt.2018. júl. 9. 20:32
1/4 anonim válasza:
Simán. Pihenj sokat, de azért legyél levegőn, ilyen melegben sokat kell szellőzni. Ha van erőd, ülj ki napozni, csodát tesz. Igyál rengeteg folyadékot, vizet, teát, lehetőleg kamillát, ne gyümölcsöst.
C-vitamin, algoflex, az antibio mellé egy kis probiotikum nem árt, nehogy aztán a fositisz jöjjön rád tőle.
Ha bírod, tolhatsz nyers hagymát, fokhagymát is, egy bögre forró húsleves mellé elrágcsálod, nekem be szokott jönni.
+ Valamilyen kímélő krémmel kenegesd az orrod, ha még most elkezded, akkor nem fog kiszáradni meg kisebesedni pont hétvégére, és sokkal jobban fogod magad érezni.
2/4 A kérdező kommentje:
Pont az előbb ettem nyers hagymát, ezekben én is hiszek! :D Nagyon köszi a többi tippet is. :)
2018. júl. 9. 20:54
3/4 anonim válasza:
Engemet is igen elkapott, jobbulást bajtárs, nem kaptam orvosságot majd átmegy mondta a doki
4/4 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok az antibiotikum híve, de azt mondták, hogy gyulladt nyirokcsomókra kell :( Köszi, jobbulást neked is!
2018. júl. 9. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!