Nagyon félek! Egyik torokmandulám megnagyobbodott?
Szóval,fogmosás közben vettem észre.
Nem tudom,mennyit számít,hogy a felső fogsoromon fogszabályzó van.
Belenéztem a szájüregembe,és azt láttam, hogy feltehetően az egyik mandulám (elölnézetnél a nyelvcsappal egy egyenesben lényegében,az ott kb. a manddulák) meg van nagyobbodva,és mintha egy picit vérezne is. Most érzem is a számban,hogy ott egy minimálisan irritál,és furcsa. Eddig soha nem volt ilyenem.
Jobban megnéztem most. Nagyobb ott a mandulám,és (valószínűleg) a vérzés helyén picit kidudorodik. Ne képzeljetek el olyan kritikusan nagy méreteket.
Nem is ömlik belőle a vér. Nem is szivárog. Inkább azt mondom,hogy ha sokáig nyugton vagyok,érzem az ízét a számban,és ha nagyon megerőltetem magam,és megpróbálok úgy köpni,hogy onnan is hozzon valamit,a köpésemben tényleg alig,de látszik,hogy ott vérzik. Vagy nem tudom.
Lehetséges,hogy megcsúszott a fogkefe,én durván megsértette? Két fogkefét használok,az egyiknek kevesebb sörtéje van,direkt a fogszabályzó miatt.
Ha holnap rosszabbodik,persze megyünk dokihoz. Szerintem akkor is max. antibiotikumot fog adni.
Ja,egyéb tünetem nincs. Semmi láz,vagy ingerköhögés,fulladozás,légszomj,ecetera.
Köszönöm a válaszokat!
(U.i.:Nagyon aggódok...)
Olyan a nyelvcsapod,mint egy pici nyelv... 🤔 :D Nem tudom,hogy normláis-e vagy sem,de azt tudom rá mondani,hogy cuki,hiába ez nagyon betegesen hangzik. :P
Én idióta,hát nekem is van fényképezőm! Megpróbálom én is hasonlóan.
A kamillateát gondoltam,hogy ajánlani fogod,de a szopogatós tablettát nem teljesen értem,mert nincs begyulladva.. Na mindegy,azt a kimondhatatlan nevű gyógyszert,amit leírtál,megpróbálom beszerezni,ha nem csillapodik.
Ajjaj,be fogom lehelni a lencséjét... :D
Mindegy,próbálkozok,privátba majd elküldöm.
Köszi! De szerintem inkább túl nagy a nyelvcsapom.Ha a torkom akarom nézni és ÁÁÁ-t mondok,akkor felhúzódik kicsi lesz.De mindegy,ez van,ezt kell szeretni.Ha szájon át befelé veszed a levegőt,úgy nem leheled össze a lencsét.
A Strepsil-t próbáld meg.
Igen,a fények tényleg nem tökéletesek.Vaku nélkül csináltad?
A seb nem vészes,d vegyél a gyógyszertárba vmi torok fertőtlenítőt,attól rendbe jön.A torkod nem gyulladt,de a mandulád meg van duzzadva,gondolom a seb miatt.Szép a nyelvcsapod neked is.
Vakuval,anélkül,próbálkoztam. Az a lényeg,hogy valamennyire látszik.. 😅
Ezt a fertőtlenítőt szerintem beszerzem holnap.
Köszi a választ!
U.i.: Amúgy viszonylag jó képeket csinálok,de hát ez azért más... :D
A nyelvcsapom szerintem nekem olyan... Nyelvcsap formájú,azzal sejtettem,hogy nincs gond.. :DD
Okés,köszi!
Szerintem ha te nem találtál volna rá a kérdésemre,már esténként azon rágódtam volna,hogy mi lesz velem... :d
Még jó,hogy a környékünkön van patika,így el tudok sétálni oda.
Mondjuk holnap pont nem leszek itthon... Mindegy,valahogyan megoldom,majd azt mondom az egyik szülőmnek,hogy seb van a szájüregemben,és arra kell. Azt nem mondom,hogy a mandulámnál. Akkor vinnének az ügyeletre rögtön,oda meg én ilyennel nem szaladok.
Ezen nem kell rágódnod mert ez semmiség.Hamar meg fog gyógyulni.De azért ne nyomd le máskor a torkodig a fogkefét!
Örülök ha tudtam segíteni,jópofa lány vagy!Gondolom az vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!