A kényszergondolataimat, hogyan tudnám végleg eltüntetni az életemből?
Figyelt kérdés
Nagyon durva kényszergondolataim vannak és miattuk stresszben vagyok, hiába foglalom el magamat állandóan nem megy. Ez már betegség? Voltam pszichiáternél, aki gyógyszert akart felírni, hogy ne legyen agymenésem, de azt nem szedtem, mert csak aludnék tőlük. A hangos zene jó megoldás lenne?2018. júl. 7. 11:00
2/3 A kérdező kommentje:
Most oda járok, de nagyon nehéz elfeledni a rossz gondolatokat...
2018. júl. 7. 13:16
3/3 anonim válasza:
Első vagyok
Nem elég hozzá csak a pszichológus, kell az is, hogy te is akard a gyógyulást. Tedd, amit mond, de hallgass a szívedre is. Koncentrálj arra, ami kikapcsol, nekem pl. a stresszoldó színező és az olvasás vált be. Egyáltalán nem gondolkodom közben. És már egy ideje egyre könnyebb átformálni a szorongást, félelmet okozó gondolatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!