Pár napja fura nyomásérzést érzek a fejemben, kb 1 hónapja szédülök, és mostanában néha hányinger gyötör. Mi lehet ez?
Szia! Azt írják hogy az antibiotikum mellékhatása, ezzel jelzi hogy pusztítja a lyme kór baktériumait. Provitamint szedj mellé, ha eddig nem tetted!
Amúgy kérdeznék is tőled, mert rajtam szombaton vették észre a piros foltot ami mára 10 centi. Amellett már kettő kicsi is megjelent! Jelentkeztek a kezdeti tünetek is, a torokfájás, fáradtság, szédülés. Holnapra kaptam időpontot a dokinál.
Neked hogy kezdődött ez az egész, miből vetted észre? Mennyi idő után fordultál orvoshoz? Teszteket csinált hogy biztos lyme kór? Várható a teljes gyógyulás? Ha igen mennyi idő múlva? Köszi!
Mára már a fejem is elkezdett fájni, plusz az egész lában görcsben van. Remélem semmi komolyabb, ha szerdán kezdődött, nem valószínű, nem?
Amúgy a folt miatt elmentem Lakos Andráshoz, aki vérvételt is csinált (erősen pozitív lett) de a foltról is könnyedén megállapította, hogy az. Levert voltam, fájtak az ízületeim, szédültem. Szerencsére nagyon hamar észrevették, nálam teljes gyógyulás 1-2 hét múlva várható :)
Pár hete, legfeljebb 2 hónapja :)
Remélem vasárnap már minden tünetem elmúlik (az az utolsó nap), mert már kezdek parázni nagyon.
Néha jobb, néha rosszabb, jelenleg nagyon bizakodó vagyok :)
Az simán lehet a lyme, ha gondolod beszélhetünk privátban is, jobbulást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!