Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hónaljban lévő verejtékmirigy...

Hónaljban lévő verejtékmirigy gyulladás miatt ki ír az orvos táppénzre?

Figyelt kérdés
Már egy jó ideje csomókat érzek a hónaljamban azonban pár hete elkezdett kisebesedni is. Pontosabban ilyen gennyes véres tályog szerü sebek lettek amik ha elkezdenek gyógyulni rá pár napra újra kiújulnak és egyre több van belőle mindkét honaljam alatt. Megmutattam az orvosnak, de különösebben nem fogalkozott vele (azt sem mondta pontosan mi ez, neten olvastam utána abból gyanítom hogy verejtékmirigy gyulladás) . Azt mondta betadinozzam és ne használjak dezodort. Viszont semmit sem használt és jelenleg ott tartok hogy napi többször fürdök és cserélek polót, illetve ágyneműt napi szinten mosom mivel folyamatosan vérzik illetve gennyesedik. Holnap megyek időpontért bőrgyóvyászhoz. Háziorvos ki ír táppénzre emiatt? Ugyanis szörnyen kellemetlen, erős szaga van, talán trágyához tudnám hasonlítani (bocsi a kifejezesert :)) És munkahelyen polót sem tudnék folyton cserélni valamint fürdeni sem..
2018. jún. 24. 18:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha normális bőrgyógyászatot fog ki,azonnal fogadják és kezelik,táppénzre is felveszik.

(Én gyógyszer érzékenységgel kapartam szét magam,amikor időponrér mentem,orvos azonnal fogadott,azonnal bent fogtak.Teljeskörű kivizsgálásra.)

2018. jún. 24. 18:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Leírása alapján az már fekélyesedés ;(
2018. jún. 24. 18:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, olyasmi.. :(
2018. jún. 24. 18:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkor reggel a legközelebbi bőrgyógyászt javaslom,ha lehet kórházon belüli ellátóhoz egyenest....

Ez nem játék.

A felfekvés,fekély lázhoz,gyulladáshoz,vérmérgeséshez....stbhez vezethet!

2018. jún. 24. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!