Borderlineosok. Mikor dühkitörésetek van ti, hogy élitek meg? Ilyenkor észreveszitek magatokat, csak nem tud játok kontrollálni, vagy csak később tűnik fel, esetleg sokszor fel sem tűnik, hogy mennyire túlreagáltatok valami apróságot?
Figyelt kérdés
2018. jún. 13. 21:12
1/2 anonim válasza:
Én nem veszem észre magam csak olyan mintha valami önkívületi állapotban lennék utána meg össze vagyok zavarodva mi történt, anyám szerint félelmetes vagyok olyankor. Multkor jó fél éve olyan mérges voltam hogy megkarmoltam magam és ottmaradt a helye mintha valami vadállat karma lenne, azóta se értem hogy történt, de igen apró dolgokat reagálok túl kedvencem amikor roham után elkezdek nevetni.
2/2 Arnold901005 válasza:
Utólag veszem észre, hogy elszállt a kontrollom. A ronyó alatt csak azt érzem, hogy majd' szétvág a feszkó és ha 'apám' csitítani próbál az olyankor felér egy adag olajjal a tűzre. Ha lehiggadok, akkor lehet velem beszélni és bocsánatot szoktam kérni. Utólag ég a fejem, hogy milyen hülyén viselkedtem és bánom, amiket mondtam/tettem közben, de amíg a vörös köd beteríti az agyamat, addig nem látok ki alóla. :-/ Az egyetlen jó, hogy bántani senkit nem szoktam, magamat csak, de jó ideje magamnak sem ártottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!