Miylen fajta tüdőrák a legkevésbé gyógyítható és emellett megjelenhet majdnem teljesen egészséges életet élő fiataloknál?
Egy történetet írok, amiben meg szeretném 'ölni' az egyik fő karaktert egy gyógyíthatatlan betegséggel.
A karakter fiatalkorú, egyetemista srác, aki néha-néha elszív egy szál cigit. Genetikai háttérre gondoltam, tehát öröklődő lesz. 21-22 éves, eljárna edzegetni, és mint emlíettem, néha elszív egy cigit. Nem szeretném rendszeres dohányzóvá tenni, mert az nem illene a személyiségéhez, de arra gondoltam, hogy ez is egy tényező lehetne, ami miatt megjelenik a rák (?)
Esetleg ha valaki tud ebben segíteni, tudna linkelni egy-két weboldalt, ami esetleg a pontos tüneteket és kicsit részletesebben (nem biologikusan :D) leírja az adott típusú tüdőrákot?
És lehetséges az, hogy valaki köhögőrohamban haljon meg, ami hirtelen egy ilyen elváltozás következtében tört rá? :D Gondolom lehetséges, de azért jobb biztosra menni :D
A tüdőrák minden fajtája nehezen gyógyítható.
Oka az, hogy a tüdőben nincsenek fájdalomérző idegek, tehát mire észreveszik a tüdőrákot, már annyira előrehaladott stádiumban van, hogy gyógyíthatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!