Egy nap hány hajszála hullik ki egészséges esetben? Nő vagyok?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy napi 100szálat írnak, de azt képtelenségnek tartom.
Nagyon el vagyok keseredve.
2018. ápr. 6. 22:50
1/3 anonim válasza:
Ha ígyis úgyis sok hullik ki, de nem látsz változást a hajad sűrűségében, akkor nem betegség, szerintem.
2/3 anonim válasza:
Nekem is nagyon hullott éveken át, és én sem hittem el ezt a "napi száz szál" dumát.
Sok mindentől lehet: pl. stressztől, gyulladt vagy lyukas fogtól, pajzsmirigy alulműködéstől...
Szóval ha stresszes vagy, akkor tegyél az ellen, és a hajhullás is meg fog szűnni. Menj el fogorvoshoz, nézesd meg a fogaidat.
Ha egyik sem, akkor kérj egy laborbeutalót a házidokidtól, TSH-t is nézzetek.
3/3 anonim válasza:
Azt nem tudom nő vagy e. De tavasszal meg ősszel gyakran hullik a haj. Tudod ez vedlési időszak :D Vegyél dercos ampullát, vagy valamilyen drogériában kapható hajvitamint. Sajnos ezer oka lehet a hajhullásnak, pl. a vitamin hiány is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!