Szerintetek limfóma?
Figyelt kérdés
Kb. Három hete valamivel a fülem mögött találtam egy babszemnyi fájdalmatlan duzzanatot. Elmentem orvoshoz azt mondta lehet, hogy nyirokcsomó, várjak vele, szte el fog múlni... Nem múlt el, elmentem uh-ra. A radiológus több reaktív megnagyobbodott nyirokcsomót talált 1-1,2 cm-esek. (Lágyék, nyak) Azt mondta ne aggódjak. Most a nyakamon egy mozgó fájdalmatlan nyirokcsomót találtam, eddig nem volt ott. kb babszem nagyságú. Utána olvasgattam a neten és kicsit beparáztam a limfómától. Olvastam, hogy hasban is lehet amit nem lehet kitapintani csak tünetei vannak. Hát én kb 2,5 éve szenvedek emésztési panaszokkal amire ibs diagnózist kaptam. Nem hasmenéses, inkább székrekedéses vagyok, de ehhez párosul a szörnyű puffadás.. Fogyás volt, ez alatt a 2,5 év alatt kb 6 kiló. 55 kg voltam. Szerintetek merre tovább? Lehet limfóma? Van okom félni?2018. jún. 4. 17:50
1/3 anonim válasza:
Szerintünk fogalmunk sincs.
Fogyni sok mindentől lehet. Talán keress fel egy pszichológust.
2/3 anonim válasza:
Ne olvasgasd az internetet, hanem menj további kivizsgálásokra.
3/3 anonim válasza:
Limfóma miatt nem 2.5 év alatt fogy le,hanem hetek alatt..Szerintem csak reaktiv nyirokcsomóid vannak.Szinte mindenkinek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!