Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mire utaljatnak ezek a tünetek?

Mire utaljatnak ezek a tünetek?

Figyelt kérdés

Már pár napja fáj a hasam, néha hasmenésem van, hányingerem, mellfeszülés,hőemelkedésem, mintha mindig tele lenne a gyomrom,és attól kell hánynom. Ma elkezdtem diétázni.

Terhes nem lehetek,mivel gumival védekezünk.

Lehet hogy szórakoznak a hormonok, esetleg ciszta a petefészekben okozhat ilyen tüneteket?

20L

2018. máj. 30. 16:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezek a tünetek gyomor és bélhurutra hasonlítanak. talán, ha nem lenne a hasmenés, akkor gondolnék hormonális dologra. A diéta jó, de a tünetek kezelésére kevés. DE orvosi kivizsgálás mindenképp kellene! Első körben egy körzeti, és amikor kicsit javultál, lehetne bevállalni akár egy nőgyógyászatot, de te döntesz.

2018. máj. 30. 16:39
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi! Mindenképpen megyek orvoshoz jövőhéten,már van időpontom.

A mellfeszülést nem értem egyedül és mintha érzékeny lenne tapintásra az alhasam (méh,petefészek környéke)

Kb 1 hónapja veszítettem el a szüzességem és azóta párszor csináltuk, minden alkalommal a legvégén egy picikét véreztem,olvastam hogy ez normális. Még az volt fura,hogy amikor mélyebbre hatolt,eléggé “megnyomott valamit” ott fent,ami fájt.

Lehet hogy valami gyulladást okozhatott? Ha létezik ilyen.

2018. máj. 30. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!