Stodal szirupot vettem be szörnyű köhögésemre, de kezd fel menni a lázam, milyen láz csillapítót vehetek be?
Figyelt kérdés
Tudom nem ide kellett volna írnom mert nem babás kérdés, de itt hátha többen írtok. Van itthon panadol, Ben u ron, algoflex forte, algopirin.2018. máj. 29. 20:02
1/6 anonim válasza:
Panadol és Ben u ron mehet,azok paracetamol származékok.Az Algopyrinről megoszlik a vélemény,valamelyik orvos azt mondja az első 12 hétben nem ajánlott,utána szedhető,más azt,hogy kerülendő,az Algoflex ibuprofen,az nem ajánlott terhesség alatt.
2/6 anonim válasza:
Most nem értem.Ha nem vagy terhes,akkor igazából mindegy,nekem az Algoflex szokott beválni.
3/6 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem mert a betegtájékoztato csak annyit ír, hogy kérjem ki orvosom véleményét ha más gyógyszert is szedni akarok
2018. máj. 29. 20:12
4/6 anonim válasza:
A Stodal homeopátiás készítmény, még annyit sem ér, mintha egy csésze hársfateát innál. Az egyetlen anyag, amire figyelni kell benne, az édesítésére belerakott szacharóz, az meg egyik lázcsillapítót sem befolyásolja.
5/6 anonim válasza:
Ha nem vagy terhes.. nekem az algoflex forte mindig segít. Hiányoltam is a terhességem alatt, az algopyrin és a benuron/panadol nekem közel se használ annyit.
6/6 anonim válasza:
Algopyrin. Es holnap vegyél landzsas utifuvet. Stodal egy vicc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!