Belso remegesem van, nem allandoan csak idokozonkent, olyan erzes mintha foldrenges lenne folyton es azt ólegbelul erzem, nagyon megilyedek mi lehet?
Kavezoban ultem baratnommel azelott kajaltunk szoval nem is a vercukrom. felmentunk a Starbuck ba es leultem, hallotam hogy szol a zene , azt ugy ereztem mint amikor melynyomo van a kocsiba , kb. es mikor ultem nem is torodtem vele, majd felalltam es kimentunk az utcara a labam remegett jobban es ilyen zsibbadas is ramjott a labamra na akkor nagyon megilyedtem.
es hirtelen a nyakamnal egy ideszal elkezdett kiugrani a nyakambol, odakelellet raknom a kezem hogy visszaszoritsam es a es ilyenkor megilyedek es a szivveresem megjobban gyorsul , aztan 100 m gyaloglas utan akkor ugy ereztem most fogok elajulni , vagy vmi epilepsziat kapni ( meg soha nem volt semelyik hala istennek)
megkellet allnunk.
nagyon ilyeszto aznap sikerssen hazaertem . de nagyon felek mi vam ha nincs ott velem a baratnom.
kerem seitsenek ez egy szenvedes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!