Jót vagy rosszat jelent, ha átszakad a dobhártya?
2 hónapja szenvedek nátha-hurutos köhögés kettőssel,elején elmentem dokihoz,kaptam rá antibiotikumot és köptetőt,beszedtem és jobban is lettem kb 2 hétre.Utána viszont ugyanúgy hurutosan köhögtem,néha az orrom is folyt.Ez ezen a héten se alakult másképp,hétfőn elkezdett megint folyni az orrom,és még mindig köhögök.Mára viszont (csütörtökre) reggelre bedugult a fülem,majd 2-3 óra leforgása alatt elkezdett fájni is elég rendesen.Gondoltam nem várok tovább,elmegyek fül-orr-gégészetre 10 óra körül.Diagnózis: savós középfülgyulladás.Oké,kaptam rá antibiotikumot és orrsprayt,valamint infralámpázom.VISZONT,este 7 óra körül borzasztóan el kezdett fájni és pattogni,aztán elkezdett folyni belőle valami áttetsző,olajos,szagtalan folyadék.Gondolom a savós trutyi áttörte magát a dobhártyámon keresztül.
A kérdésem az lenne,hogy ez baj-e,hogy utat tört magának? Valamint,ez jó jel,és a gyógyulás felé haladok,vagy ez bajt jelent? Az antibiotikumot természetesen végigszedem.
Válaszokat előre is köszi 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!