Vérvételnél 2,8 lett a cukrom. Ez nagy baj?
Annyira jó, amikor itt megmagyarázza valaki, hogy minek kéne a leletem szerepelnie ami nincsen rajta akkor sem ha rajta kellene lennie! Jól látok köszönöm!
Igen rájöttem, hogy alacsony a cukrom ezért tettem fel a kérdést. 🙈 Igen rohadt ideges voltam vérvétel közben, de nem azért mert leesett a cukrom, hanem mert féltem a kontroll eredményeimtől. Nem voltak hipoglikémiás tüneteim.
Nem akarlak se elrettenteni, sem pedig felelősségre vonni, se megbántani semmivel.Mindent én sem tudhatok, viszont 90%, amint láttad te is, így van. De ezért kellene inkább szakembert megkérdezni erről.
Képi diagnosztikai és intervenciós asszisztens vagyok.
Köszi a sok " hasznos" hozzászólást. Elmentem az orvoshoz aki annyit mondott " ez nem olyan alacsony, semmi jelentősege".
Na ennyit a kómáról 😁 komolyan nem értem, hogy olyan laikusok akik csak félcfüllel hallottak valamit miért szólnak hozzá fontos kérdésekhez? Nem kötelező.
Ezt te döntöd el.
A saját véleményed a legfontosabb számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!