Inzulinrezisztencia kimutatható volna teljes vérképből?
Sziasztok! Nem találtak nálam semmi elváltozást teljes vérképen amin elméletileg éhgyomri vércukrot is néztek+vizeletben glükóz szintet. Néha kajálás után éreztem szaporább szívműködést (nem vészes 85-90 körülit) és THS-m sem tért el. Akkor lehet ilyesmi gond?
Köszönöm.
Nem. Ahhoz terheléses vizsgálat kell, ahol nem csak cukrot, hanem inzulint is néznek.
De ha semmi panaszod, miért gondolkodsz ilyesmin?
Értem.
Igazából annyi hogy a pulzus emelkedés ami zavart de azóta utána néztem és állítólag evés után mindenkinek emeldekid kinek többet kinek kevesebbet. Olyankor én csak fáradtabbnak érzem magam. Azt nem tudom lehet-e azzal összefüggésben hogy mostanában állandóan ásítozom bár gyakran voltak alvászavaraim. Bár az biztos hogy stresszelek mert érettségim előtt vagyok és nekem nagy a tétje.
Ha a vizsgák miatt stresszelsz és többet eszel a szokásosnál az nem lesz jó. Részben azért is mert meghízol, másrészt az emésztéssel elveszed az energiát az agyadtól.
Más stresszoldó technikát kellene használnod. Pl. kocogás, úszás, relaxálás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!