Mi ez a fájdalom?
Figyelt kérdés
Ma mikor ültem a lapockam körül hirtelen erős szuro fájdalmat éreztem ami a mellkasom felé is kisugárzott
Meg is ijedtem picit megmertem vérnyomásom
150/80 P90
Másodikra 2 perc után
130/75 p88
Vérnyomásom egyébként 110-140 közt változik fizikai aktivitástol függően
1 éve voltam kardiológus akkor minden rendben volt
Koleszterinem magas 6.6 az 5.4 helyett (de fél éve még az is rendben volt gondolom nem ennyi idő alatt szűkülnek be az erek) többi verertekem jó
Nem vagyok elhizva rendszeresen sportolok
23f
2018. ápr. 14. 16:10
1/3 anonim válasza:
Ha nem múlik és légvételnél is érzed akkor menj el minél előbb egy tüdőgondozóba és kérd meg, hogy világítsanak át. Én is ezt éreztem mikor ptxem volt. (Légmell) persze lehet idegbecsípődés is elég hasonlóak a tünetek sajnos. De jobb kizárni a dolgot mivel életveszélyes állapot, különösen ha magas vékony fiú vagy mert ez a tipikus testalkat.
2/3 A kérdező kommentje:
légzésre semmi bajom soha
gondoltam már arra is hogy edzéseken bal oldalam használom jobban és valami ízületi dolog
persze elsőnek mindig a legrosszabbra gondol az ember
2018. ápr. 14. 16:44
3/3 anonim válasza:
Akkor jó. Nekem minden légvételnél belenyillalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!