Pajzsmirigy alulműködésemmel mit tegyek?
Figyelt kérdés
39 éves nő vagyok, akinek már egyszer.felírták nagyon régen a Letroxot. Elég szépen rendbe is jöttem, aztán szültem. Az akkori súlyomat szülés után is rendbe hozta. Aztán nem szedtem, és évek alatt szépen felcsúszott még 10 kiló. Most nagyon elhanyagokltam magam, nem is ismerek magamra! Az alulműködés minden egyes tünete stimmel. A labor is kimutatta, teljes az alulműködés. A Letrox segíteni fog, vagy mit tudtok még tanácsolni?2018. ápr. 13. 05:29
1/4 anonim válasza:
Szelént szedj és igyál közönséges galajteát.
2/4 anonim válasza:
Menj el a dokihoz, itt senki nem fogja tudni megmondani, hogy segíteni fog vagy nem fog segíteni, egy pajzsmirigy problémát elég nagy felelőtlenség csak így elhanyagolni, minnél hamarébb rendeld be magad az orvoshoz vérkép szerint megmondja
3/4 anonim válasza:
Orvosi tanácsra nem szedted tovább a Letrox-ot, vagy csak úgy elhagytad?
Ha egyszer alulműködő vagy, azzal csinálni kell valamit, magától (meg némi teától) nem fog elmúlni. Irány az endokrinológus, teljes PM érték vizsgálat, és ő majd felírja a szükséges mennyiségű hormonpótló tablettát.
4/4 anonim válasza:
De mégis minek hagytad abba?
A pajzsmirigy alulműködés nem múlik el, egész életedben hormonpótlás kell.
A Letrox rendbe fog hozni, csak idő. És nyilván ha nem változtatsz semmit, akkor csak a jelenlegi súlyodat fogod tudni tartani. Ahhoz, hogy lefogyj, diétázni és sportolni is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!