Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Milyen indokkal írathatnám ki...

Milyen indokkal írathatnám ki magam az iskolából 1 hétre? Nyomos okom van!

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tudnátok valami jó ötletet adni ahhoz,hogy milyen indokkal írassam ki magam a suliból?

12-es gimnazista vagyok. Emelt töri és angol érettségi miatt lenne szükségem arra, hogy otthon marásnak 1 hétig és csak tanuljak.

A suliban már semmit nem csinálunk. A tanárók(magyar,angol) folyton hiányoznak az órákról, rengeteg a helyettesítés amin persze szabad foglalkozás van, így a végén mindig játszunk valamit. De ezekkel az órákkal feleslegesen megy az időnk. Ráadásul az érettségiig már nagyon kevés van hátra és én eléggé megcsúsztam a felkészülésben.

Igazából a tori miatt aggódok jobban(mindig 5ös voltam,az érettségik is egesz jól sikerülnek gyakorlásként, de tényleg kellene ez a hét amikor csak itthon van az ember tanul és pihen(rendesen alszik 8orat) mert a suli mellett mostanában 5-6nal nem sikerül többet aludnom.

Szóval egy olyan betegség kellene aminek végülis is nincs látható jele(szóval nem torokfájás vagy laz)

Gondoltam a hasmenésre. Vagy a suli sok stressz miatt a hányasra de mi van ha elküld további vizsgálatokra.

Vagy az lenne a legjobb ha megmondanám neki az igazat? Hogy az emeltek miatt több nap kell mennem angol tanárhoz, több esszét irni, meg tanulni.

Ilyen esetben megértő lenne?

18L

2018. ápr. 6. 21:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#6-os:Nagyon szépen köszönöm! Máris utánanézek. Szuper ötlet.
2018. ápr. 7. 12:43
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Szuper ötlet, tényleg... Gondolom, az egyetemet is ilyen szuper ötletekkel képzeled elvégezni, ugye? És akkor most mi lesz? A következő egy hétben fogsz megtanulni emelt szinten angolul? :D
2018. ápr. 7. 12:59
 13/13 anonim válasza:
Panaszkodj gyomorrontásra és mond azt hogy hánytál meg rosszul vagy és mielőtt az orvoshoz mész igyál meg egy kávét segít az emésztés én
2018. ápr. 7. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!