Miért vannak olyan jelei a cukorbetegségnek mikor a lelet is alátámassza, hogy éppen nem vagyok az?
Szerencsére ebben nekem nincs tapasztalatom. De ez a tipikus esete annak, amikor leletet kezelnek, és nem a beteget. :(
Nem tudom, mennyi a normál érték, ezt megtalálod a papírodon. Határeset a dokik szerint lehet ha kicsit több, vagy kicsit kevesebb - szóval ha "csak kicsit több", akkor az bizony nem határeset, hanem már a betegség.
Tényleg diétázz, azaz kevesebb cukrot és szénhidrátot fogyassz (pl. teába, kávéba cukor helyett édesítőszer, pl. stivia; a cukros üdítőket felejtsd el, csokiból csak étcsoki stb.)
És mielőbb keress egy másik orvost, és kérd meg, mondja el, ő mit gondol a leleted ÉS A TÜNETEID alapján.
Köszöm, hogy írtál! :)
6 a határ és nekem 6,1. Ez a cukros víz utáni eredmény. Azt mondták,hogy 6 alatt nincs probléma....
Cukorbeteg vagyok, és te biztosan nem vagy az.
Vérvételre kérj beutalót, vitaminhiányt meg tudják állapítani. Ez okozhatja a fáradtságot, a látásproblémát, esetleg a fogproblémát is.
Emellett sportolj, egyél zöldségeket, pirosgyümölcsöket, étkezz 5-ször (reggeli!), egy dietetikus tud ebben segíteni.
A fog az genetikától függ, esetleg a fogselymet tudom említeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!