Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet ez? Ájulásközeli...

Mi lehet ez? Ájulásközeli állapot naponta többször, fejfájás, magas pulzusszám? 14/L

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt az iskolában az egyik szünetben kint sétálgattunk a barátaimmal és egyszercsak elkapott az az érzés, hogy "jézusom ki vagyok, ez az én kezem, ki ez itt mellettem? ,ez a valóság", és elkezdett forogni a világ, muszáj volt leülnöm.

Volt már egy ilyen ájulásom kb fél éve, akkor volt kivizsgálásokon, EEG, EKG, szívultrahang és nem találtak semmit. Viszont most nagyon félek, hogy valami komoly. Ma is rámjött egy ilyen és most is csak fekszem az ágyamban, mert nem tudok felkelni, ha elkezdek komolyabban gomdolkodni vagy figyelni valamire, szédülök!

Mi lehet ez? A menzeszem 5 nap múlva jön meg, bár nem hinném, hogy azzal függ össze.

14/l

2018. febr. 25. 10:22
 1/4 anonim válasza:
Szia. Esetleg nem cigizel? Nekem is volt ilyen..vérnyomás lehet. Ha van lehetőséged mérd meg ilyenkor es kiderül.
2018. febr. 25. 20:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Vércukorszint ingadozásnál is lehetnek ájulásos tünetek, de én is vérnyomásra tippelek. Mindenesetre biztos nem agydaganatod van, nyugodj meg, majd megoldódik a problémád. :)
2018. febr. 26. 08:07
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Igen, a vérnyomás az lehetséges is, csak az a gond, hogy mindig amikor ezt érzem, akkor mintha a fejemből szédülnék, vagy nem is tudom megfogalmazni.

Háziorvos nem mondana rá semmit, volt már rá példa.

Amúgy általába túlhajszolom magam sokszir, mostanába ugyan nem szokta. Lehet emiatt is?

2018. febr. 26. 15:03
 4/4 anonim válasza:
Nem tudom de igyál, egyél rendszeresen, szedj vitamint. Ha vércukor akkor keveset eszel ha vérnyomás akkor meg keveset iszol..ennyi idősen sok mindent kibír a szervezeted de azért pihenni és kicsit mozogni pl sétálni is kell.
2018. febr. 27. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!