Mindig fejfájós voltam, de az elmúlt másfél hónapban a fájdalom jellege egyik napról a másikra megváltozott. Mi bajom lehet?
Több mint 10 éve vannak nagyon gyakori fejfájásaim. Régen volt benne egy rendszer, nagyjából 4-6 óra kellett ahhoz, hogy a legrosszabb szintre érjen: nem tudtam mozogni, beszélni, megérteni mások beszédét, enni, a szememet kinyitni. Hányni nem hánytam, aura nem volt, sem szédülés. Nagyjából az első két órában még hatott a gyógyszer, utána nem igazán. Ez időnként akár mindennapos is volt, de akadtak kisebb szünetek.
Január elején ez hirtelen megváltozott. A lefutási idő már 10 perc, vagy kevesebb. Hánytam is tőle, a gyógyszer alig hat valamit, a szédülés szinte állandó, ahogy a hőemelkedés, és a szemem környéki fájdalom is. A régi fejfájás az egészre terjedt ki, ez viszont csak a jobb oldalamra, de úgy, hogy a számat például nem tudom elhúzni olyankor, a testem jobb oldalán pedig a bőr, majdnem mindenhol érzéketlenebbé vált.
Nem szeretnék rögtön orvoshoz rohanni, így ha valaki ért hozzá, vagy élt már át hasonlót, annak nagyon örülnék! Köszönööm..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!