Tupaccc kérdése:
1,5hete jött ki az aranyerem. Fájdalom elmúlt, de még nem húzódott vissza. Ez most már így marad, vagy adjak neki még időt?
Figyelt kérdés
Sajnos figyelmetlen voltam múltkor, hidegre ültem kinti munka során, nagyon nehezeket is emeltem, pár napra rá ki is jött. 1hétig volt nagyon kellemetlen, fájdalmas. Mostanra már egészen rendbejött, picivel kisebb, de nem húzodott vissza.
Szerintetek ennek már meg kellett volna történnie, vagy még van rá idő? j
2016. máj. 11. 20:15
1/1 Laila Qassam válasza:
Vegyèl rá kenőcsöt a patikában. Talán visszahúzódik idővel. Mindenkèpp jó jel, hogy nem vèrzik ès nem fáj. Esetemben szülès miatt lett anno 29 èvvel ezelőtt. Azóta se húzódott vissza. Nem fájt sose ès nem is vèrzett. Èszre se veszem, csak tudom, hogy ott van. Azèrt írom a vèrzèst, mert az komolyabb problèmám is jelezhet pld, daganat. De nálad nem valószínű. Kímèld magad a nehèz tárgyak emelèsètől ès az erőlködèstől. Ha mègsem húzódna vissza, ügyelj a szèkletedre, hogy nekeljen erőlködni a wc használatakor. Egyèl rostban gazdag èteleket. Remèlem tudtam segíteni?! Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!