Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Aranyerem van, fáj, erős...

Aranyerem van, fáj, erős székletnél vérzik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
már mindenféle kúpot, és kenőcsöt kipróbáltam a régiektől az újakig. Nem mindig fáj. Általában menstruációkor, vagy híg széklet esetén. Orvoshoz (még) nem szeretnék menni. Mit tegyek? Más házi megoldás?
2016. ápr. 26. 22:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Életmód táplálkozás váltás , a patika ebben nem segít .
2016. ápr. 26. 22:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nincs házi megoldás. Menj orvoshoz. Nekem fél évig írta fel a különféle aranyeres baromságokat a háziorvos, kipróbáltam sokféle kúpot, kenőcsöt, hasztalan persze, mire elmentem egy proktológushoz. Kiderült, hogy nem is aranyér. Mentem a gasztroenterológushoz, és kiderült, hogy fekélyes vastagbélgyulladásom van, semmi köze az aranyérhez, teljesen mármilyen gyógyszer kell.

Szóval ha nem használnak az aranyeres gyógyszerek, akkor könnyen lehet, hogy félrediagnosztizáltak, és más bajod van. De ezt csak orvos tudja megmondani.

2016. ápr. 26. 22:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Menj el dokihoz, nincs abban semmi rossz. Megvizsgál és javasol olyan megoldást, ami biztos segít, így hamarabb rendbejössz, mintha otthon kísérleteznél.
2016. ápr. 26. 22:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Minden betegség gyógyítható, csak nem minden beteg.

[link]

2016. ápr. 27. 05:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálam volt házi megoldás: naponta 1-2 szer pár percig gyertya állást csináltam, ez tehermentesíti a lenti részt. Pár nap alatt elmúlt a kínzó aranyerem. Előtte pedig mindenféle krémet, ülőfürdőt kipróbáltam. Ami még szerintem segített nekem, legalábbis megőrizni az aranyér-mentességet: minden nagywc után hideg vízzel és szappannal tisztálkodok ott lenn. Sok szerencsét!
2016. ápr. 27. 11:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Talán kicsit segítettek mert pár napig jobban éreztem magam, de most megint visszajött. Szerintem ebből orvos lesz :(
2016. ápr. 30. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!