Tomi198965 kérdése:
Hetfon torokfajasal mentem orvoshoz adot dalacin antibiotikumot nem hatot ma megint elkezdet fajno torkom ball fele es kohoges is erosebb lett, hetfon vn kontrola miertnem hat az antibiotikum?
Figyelt kérdés
2018. febr. 24. 17:56
11/14 anonim válasza:
2 orvos nem ír le baromságot. A net információforrás, nem elítélendő. Magának viszont nincs tudása! Szerintem 5 baktériumfajtát se tud megnevezni!
12/14 A kérdező kommentje:
Mar picit faj kohogestol a legcsovem eleje az lehet sok kohogestol?
2018. febr. 25. 09:13
13/14 anonim válasza:
Lehet igen. Előzőnek: hülyékkel arctalanul pláne nem állok le se vitázni, se bizonygatni semmit.
14/14 A kérdező kommentje:
voktam orvosnal azt mondta meg ey hetig szedjm a dalacin 300mg es roszabodot a kohogesem meghalgata nem mondot ra semit es adot még solmucol 200mg port vizben szetoldani es meginom kellet de ugy megkohogtetet hogy az nem igaz brutalis.
2018. febr. 26. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!