Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Stressz hatására pár másodperc...

Stressz hatására pár másodpercig fehér folt vagy csík jelenik meg az arcon. Mit jelent ez?

Figyelt kérdés
Esetleg vitiligo hajlam?

2018. febr. 18. 00:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet simán csak arról van szó, hogy ott van egy pici vérellátási hiány, és ennyi :)
2018. febr. 18. 12:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Nem egy helyen szokott megjelenni, hanem hol itt, hol ott az arcon. És mindig izgatottság hatására.
2018. febr. 18. 13:10
 3/6 anonim ***** válasza:
aa, értem. Akkor lehet simán csak ezt váltja ki nálad a stressz. Sztem nem feltétlenül kóros. A vitiligo ötlete honnan jött?
2018. febr. 18. 22:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ még egyszer! Előre bocsájtom, nem én pontozlak le, örülök, hogy valaki próbál segíteni, aki viszont lepontoz minden ok vagy ellenérv nélkül, egy sötét és unalmas alak lehet! Ezt neki üzenem! Jobb szórakozása nincs, nagyon szánalmas szegényke. Visszatérve: a vitiligo csak azért, mert születése óta van elszórtan kb, háron fehér folt a testén, gondoltam hátha összefügg.
2018. febr. 19. 21:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, ha még itt vagy. Igazad volt! A kinti hidegben foltosan lesz piros az arca. Valóban vérellátási probléma lehet. Remélem, hogy ez elfogadható és nem jelent komoly problémát.
2018. márc. 3. 15:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Örülök neki, ha semmi komoly! :) Ha semmilyen más panasza nincs, én nem aggódnék :)

2018. márc. 16. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!