Már 2 hete megy a hasam és nem használ se a 'Szmekta por' sem a szén tabletta, mit tegyek? 17f
Orvos?
Addig diéta és sok folyadék
Nem kaptam mielőtt kijött volna, ezt az orvos kérdezte és említettem neki. És az szuper.... Tehát most megint ki kell hagynom egy hetet majd igaz?
Mellesleg az utóbbi 2 napban eléggé fájni szokott az alhasam. Jelenleg is fáj, és az előbb voltam wcn. Néha fel ... Hortyog... Vagy morog vagy hogy mondjam.
Én csodálkozom, hogy a háziorvosod nem küldött még be a kórházba, ha valóban 2 hete állandó jelleggel megy a hasad.
Folyamatosan veszted a vizet, a tápanyagokat, ásványi anyagokat, nagyon veszélyes, az ember szíve ezt nehezen viseli, ilyenkor infúzióra simán szükség lehet.
Kérlek, menj el ma újra orvoshoz! Mondd el neki, hogy 2 hete ez a probléma, és nem javult, rosszul érzed magad, az alhasad is fáj, stb. A Smecta és széntabletta vény nélkül kapható szerek, a tüneteket enyhíthetik, ha pl. valaki romlott vagy nagy mennyiségű ételt eszik, és hasmenése van, vagy ilyesmi.
Nálad is enyhíteni kell persze a tüneteket, de ki kéne deríteni, hogy mitől megy a hasad, és azt kezelni. Miket eszel amúgy azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!