Ezek a cukor értékek megfelelő?
6 napig voltam a kórházban hipoglikémiát és anyagcserezavart állapítottak meg. Gyógyszert szerencsére nem kell szednem. Mégis úgy vélem , hogy a cukrom nem megfelelő.
Éhgyomri 4,0-4,7-ig szokott mozogni. Ami tökéletes.
Ékezés után egy órával nem egyszer mértem 4,5 illetve 4,4 , 4,7. Volt amikor étkezés után 6,5 körül volt 2 órával már csak 4,6 volt. Ezeknél az értékeknél rosszul érzem magam. Szédülök , gyengébb vagy rossz kedvem van , feszültebb vagyok és nagy álmosság tör rám olykor fejem fáj.
Kórházban nekem azt mondták , hogy étkezés után 5,5 vagy 6,0 főlőt kéne lenni. Nekem olykor az 5,0 se közelíti meg. A suliban ezekre az értékekre azt mondják , hogy jó , mert 3,0 felet vannak.
Lehet , hogy tényleg , jók és azért érzem magam rosszul , mert félek , hogy mi lesz és ez a rosszul lét inkább lelki eredetű ? Vagy tényleg alacsony és orvoshoz kellene ismét fordulnom ?
Köszönöm!
Éhezéses teszten voltam ott 30adik órában 3.5 re le ment a cukrom azt mondták hogy az jó és le is allították a vizsgálatott. Cukor terhelésem volt értékeim:
Glukóz meghat. Hexok. 8.45
Insulin: 8.01
C-peptid 15.13
Nem értek hozzá , de nem mondtak rá semmit. Volt hasiultrahangom minden rendben volt. Szerdán voltam vervételen pénteken jönn meg az eredmény illtve hasi mr-re majd 1 hét mulva megyek.
Köszönöm!
Minden kép utána nézek ennek a diétának bízom benne , hogy jobb lesz a jelenlegi állapotom.
Sulibam 2,00 egész allá csökkent a cukrom elájultam és e miatt kellet a kivizsgálás. Azóta szerencsère nem volt ennyire alacsony érték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!