A nyakamon már hónapok óta meg vannak nagyobbodva a nyirokcsomók, és most egy újabbat is kitapintottam. Ezek áttétek?
Figyelt kérdés
Megmutattam a háziorvosnak, de szerinte ezek nem kórosak, de nem utalt be sehova sem. 2 nagyobb csomó van a nyakamon oldalt és egy fentebb. Elegge parázok :(2018. febr. 13. 11:52
1/6 A kérdező kommentje:
Vagy lymphomám van?
2018. febr. 13. 12:18
2/6 anonim válasza:
Ha orvos látta és azt mondta, hogy nem kóros, akkor miért lenne gond. Nekem is van mindkét oldalt 1-1 csomó, most tapogattam ki, eddig nem is figyeltem ilyesmire, szerintem mindenkinek van.
3/6 A kérdező kommentje:
Lehet bízni a háziorvosban ilyen téren?
2018. febr. 13. 17:59
4/6 anonim válasza:
Mekkora az a nagyobb? Ezt a betegséget sajnos jól ismerem az egész lefolyását is.
Lymfómánál a nyirokcsomó duzzanat nem fáj nem érzékeny viszont tapintásra kőkemény nem mobilis,tapad a környező szövethez teljesen más mint ha csak bevolna gyulladva
5/6 A kérdező kommentje:
1 cm átmérőjűek lehetnekk kb, mozgathatóak és picit kemények de nem kőkemények
2018. febr. 13. 22:29
6/6 anonim válasza:
1 centis az még egyáltalán nem kóros, sőt megnagyobbodásnak sem mondható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!