Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Pánikbetegség lehet?

Pánikbetegség lehet?

Figyelt kérdés
Éjszakánként valamikor hevesen ver a szivem mikor felkelek es elkap a félelem érzés valamikor elöfordul ez napkozben is de csak mikor rágondolok napkozben parszor elkap az az érzes hogy leall a szivem és itt fogok meghalni
2018. febr. 13. 01:03
 1/3 anonim válasza:

Én is hasonlókat éltem meg még régebben, egyszer csak elkezdett kalapálni a szivem amitöl megijedtem és ettől persze mégjobban kalapált.. amolyan ördögi kör.

Ilyenkor mindig halálfélelmem volt. 5 eset volt amikor mentőt kellett hívni és mind az öt alkalommal 200 feletti vérnyomással vittek be. Később teljesen kivizsgáltak és semmilyen szervi rendellenességet nem találtak, így bizonyossá vált hogy pánikbetegség.

Érdekesség hogy amióta tudom, azóta ha érzem hogy ok nélkül elkezd kalapálni a szivem, eggyet legyintek rá mondván csak a pánikbetegség miatt van és kb fél perc és már kutya bajom..

2018. febr. 13. 03:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha kivizsgáltatod magad (szív, EKG, pajzsmirigy, vérvétel, gyomorbetegség:reflux), és semmilyen szervi rendellenességed nincs, akkor igen, lelki oldalról kell megközelíteni a rosszulléteidet.
2018. febr. 13. 04:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Tavaly is volt velem ilyen akkor csináltak EKG meg vérvételt de csak amnyit mondot az orvos hogy sok fiatalnál látott már ilyent
2018. febr. 13. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!