Ez epegörcs lehetett?
Már kétszer volt olyan hogy a szegycsontom alatt főlegg inkább jobb oldalt a bordám alatt görcsöltem de nagyon durván fájt. Sehogy sem volt jo próbáltam úgy feküdni hogy ne legyen olyan rossz de nem sokat segített aztán kb 2 óra után fokozatosan elmúlt. Ez eddig ketszer volt asszem 3 hét különbséggel.
A bilirubinom és az alkalikus foszfatázom (remélem jól írtam) magas a fosztofáz sokkal több a referenciánál. ( 50 tol 162 ig van a referencia es nekem 263 a bilirubin 23ig normális nekem 38)
Az epegörcs lehetett?
Hat vilagosabb alatalaban es higabb nem nagyon csak kicsit higabb a szekletem.
Es nekem is faj a fejem szinte 0-24-ben. Foleg a homlokom korul es a szemem korul is.
nem tudom nekem volt úgynevezett homok az epémben, fejem nem fájt tőle ez nekem újj de nagyon erős görcsöket csinált, ami össze vissza kisugárzott, főleg a hátamban éreztem ilyen pulzáló fájdalmat fekvés nem volt jó erre inkább a lassú séta ha felbírsz álni úgy hamarabb elmúlik bár néha szó szerint földhöz vágott a fájdalom.
Amúgy a hagyma és egyéb fűszeres ételek hozták ki ezt a görcsöt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!