Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez epegörcs lehetett?

Ez epegörcs lehetett?

Figyelt kérdés

Már kétszer volt olyan hogy a szegycsontom alatt főlegg inkább jobb oldalt a bordám alatt görcsöltem de nagyon durván fájt. Sehogy sem volt jo próbáltam úgy feküdni hogy ne legyen olyan rossz de nem sokat segített aztán kb 2 óra után fokozatosan elmúlt. Ez eddig ketszer volt asszem 3 hét különbséggel.

A bilirubinom és az alkalikus foszfatázom (remélem jól írtam) magas a fosztofáz sokkal több a referenciánál. ( 50 tol 162 ig van a referencia es nekem 263 a bilirubin 23ig normális nekem 38)

Az epegörcs lehetett?

2018. febr. 10. 22:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én is epés vagyok és az epe nagyon durva fejfájásokat okozhat, volt, hogy a szemem mögött is fájt. Diétázz, a Rowachol tényleg jó. Székleted milyen? Ha világosabb lehet epeköved van. DE! Én is 14 éves vagyok, folyamatos hányingerrel kerültem orvoshoz, az UH után kiderült, hogy van egy veleszületett epesövényem, ami miatt nehezebben ürül az epém. Ha neked is lustább az epéd, diétázz, ne erőltesd az epéd.
2018. febr. 11. 12:02
 12/13 A kérdező kommentje:

Hat vilagosabb alatalaban es higabb nem nagyon csak kicsit higabb a szekletem.

Es nekem is faj a fejem szinte 0-24-ben. Foleg a homlokom korul es a szemem korul is.

2018. febr. 11. 13:10
 13/13 anonim ***** válasza:

nem tudom nekem volt úgynevezett homok az epémben, fejem nem fájt tőle ez nekem újj de nagyon erős görcsöket csinált, ami össze vissza kisugárzott, főleg a hátamban éreztem ilyen pulzáló fájdalmat fekvés nem volt jó erre inkább a lassú séta ha felbírsz álni úgy hamarabb elmúlik bár néha szó szerint földhöz vágott a fájdalom.

Amúgy a hagyma és egyéb fűszeres ételek hozták ki ezt a görcsöt

2018. febr. 11. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!