Hívjak ügyeletet? Epegörcs illetve gyomor görcs, reflux, vagy lehet perforáció? Nagyopn fáj a gyomrom.28f
Figyelt kérdés
ma nem ettem sokat, és este munka után hazajöttem, és megettem 4 kopaszbarackot, gyrosd húst salátával és egy kólát. sajnos epehólyagom már nincs, kb 4 éve kivették mert begyulladt és görcsöket okozott az nagyon fájt. viszont most is nagxxon fáj a hasam. elkezdett rohadtúl fájni. görcsösen. az elöbb annyira fájt hiogy a falat kapartam,. ittam vizet, és jobb lett kicsit, de még most is remegek a fájdalomtól. félek mi van h kilyukadt? sokszor vpolt gastritisem, de ennyire ritkán fáj, és lehet még nem is fájt csak míg volt hólyagom. jól meg van dagadva a hasam, hasmenésem is volt de nem véres ilyesmi :S úgy érzem szomjas vagyok, de ha kilyukadt akkor nem lenne szabad inni :S2017. szept. 9. 23:16
1/8 anonim válasza:
Óóó bakker !! Görcsoló? Nos-pa? Egyedül vagy ? Inkább szólj orvosnak .
2/8 A kérdező kommentje:
egyedül vok :S
2017. szept. 9. 23:27
3/8 anonim válasza:
Mindenképp hívj orvost, még az is esélyes, hogy a vakbeled lesz a hunyó, minél hamarabb dokihoz kerülsz, annál gyorsabban leszel jobban.
4/8 anonim válasza:
Ó sorry 😢 hívj orvost ,főleg ha egyedül vagy akár el is ajulhatsz senki nem segít . Vagy ha borzalmas a fájdalom inkább mentőt.
5/8 anonim válasza:
Menj be az ügyeletre!
Vakbél meg nem a gyomránál van
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi, bementem az ügyeletre. azt mondta a doki hogy valószínüleg gyomorfekély, ő azt tapintja ki... de ez csak feltételezés... holnap vissza kell mennem, és eldönti hogy kell e menni kórházba. :S
2017. szept. 10. 00:46
7/8 szamo77db válasza:
Rettegek az orvosoktól, de most azt mondom, ne halogasd, hívd az ügyeletet vagy menj be, ha van erőd hozzá. És ráadásul egyedül vagy otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!