Szörnyen fáj a fejem, megijedtem.15 éves vagyok, mit tegyek? Kérlek segtsetek!
Figyelt kérdés
Nemrég ebédeltem, aztán egy kicsit olvasgattam pont itt gyakorin. Ez olyan 20-30 perce volt.
Elkezdett egy kicsit fájni a fejem, majd egyre jobban. Arra lettem figyelmes, hogy nem nagyon tudom elolvasni a szövegeket.
Majd elkezdett szörnyen fájni, egyszer volt még ilyen, akkor előző este a földön feküdtem mert csillagokat néztem, tehát, tudom, hogy mi volt a baj.
Akkor rettentően, kibírhatatlanul fájt.
Most nem annyira nagyon, de most is rettentően.
A homlokom, illetve a fejem teteje. (Most is sokadjára sikerül leírni a dolgokat)
Hányingerem is van.
Megijedtem, mit csináljak? Segítsetek kérlek!
2018. febr. 3. 14:47
11/13 anonim válasza:
Szerintem csak ha fáj akkor migrén ha szédülsz is akkor fel lehet hívni az ügyeletet hogy mit legyen.
12/13 anonim válasza:
Sok minden lehet. Azért ha van otthon nagyinak/anyának vérnyomásmérője, mérd meg a vérnyomásod, amikor ilyen hirtelen fájdul meg a fejed, ráadásul a fejed teteje. Lehet hirtelen vérnyomáskiugrás, igaz, hogy fiatal vagy hozzá. De ez az egyetlen, amit otthon ki tudsz zárni. És persze menj el orvoshoz, háziorvos, szemész.
13/13 anonim válasza:
Bambák, miért lettem lepontozva? Migrént még ételallergia is okozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!